BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Belediye otobüsü ile Sabiha Gökçen'e gittiniz mi?

İsmi bizde saklı bir okurumuz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsle Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmiş ve herkesle paylaşmak için yaşadıklarını kaleme alarak gazetemize mail atmış. 

25 Aralık 2019 07:31
Belediye otobüsü ile Sabiha Gökçen'e gittiniz mi?

İşte o mailin içeriği: Sabiha Gökçen Hava alanına kendi aracımla gitmek yerine belediye otobüsü ile gitmek istedim. Karşılaştıklarımı herkesle paylaşmak isterim.
 
1-) Cuma günü olması sebebi ile kalabalıktı. Daha ilk durakta ayakta yolcular var. Bilet fiyatı da makul değil.
 
2-) Koltuklarda emniyet kemeri yoktu. (Dönüşte emniyet kemeri olan otobüs ile döndüm)
 
3-) Otobüs şoförünün kentkart satışı yapması bana ilginç geldi. Sanırım ödeme de alıyordu. Bu işin şoföre yaptırılması bana göre şoföre yapılan haksızlık. Eğer şoförün kafası yaptığı yanlış bir işleme takılırsa tüm yolcular ve trafik riske edilmiş oluyor.
 
4-) Burada kent kart dolum noktası yoktu. İçeriden büfeden kentkart dolumu yapmak zorunda kaldım. Büfeciye ödenen komisyon yerine buraya kentkart dolum merkezi konulamaz mı? (aynı sorun Sabiha Gökçe Hava alanı için de geçerli)
 
5-) Halkevi durağından sonra otobüs orduevi durağında da duruyor. Bu iki durak çok yakın. Bu durakta durmasına gerek var mı? Seka Battı Çıktı yan yola aracın girmesi tüm trafiği hem de şoförü zora sokuyor.
 
6-) Yasal Hız limitleri aşıldı. Hız limitinin aşılması ekranlardan görülüyordu.
 
Soför çalışma şartları gerçekten zor. Ek görevler verilmemeli. Araçların şehirler arası yolcu taşıma normlarına uygunluğu kontrol edilmeli
 
Hız limitleri aşılması sorunu çözülmeli. Bu konuda şoförlere gerekli uyarılar yapılmalı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.