BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP İzmit'te Hakan Çakar seçilmiş başkan oldu

CHP İzmit'te iki adaylı kongre bugün gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Hakan Çakar 253, Gökhan Ercan 152 oy aldı. Bu sonuçla Çakar seçilmiş başkan oldu. 

21 Aralık 2019 19:57
CHP İzmit'te Hakan Çakar seçilmiş başkan oldu

İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve saat 10:00'da başlaması gerekirken iki saat gecikmeli olarak başlayan kongre mevcut Başkan Hakan Çakar ile eski il yöneticisi Gökhan Ercan'ın yarışına sahne oldu. Toplam 418 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu bu kongrede sandıklar saat 18.00'de açıldı ve oy sayımına başlandı..


Divan Başkanlığı'nı İstanbul eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'ün üstlendiği kongrede Hakan Çakar ve Gökhan Ercan özellikle delegeleri yakın markaja aldı. İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, eski Milletvekilleri Hikmet Erenkaya, Mehmet Hilal Kaplan ve Bekir Yurdagül gibi isimlerde salondaki yerini aldı. 
 
Kongrenin açılış konuşmasını CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar yaptı. Çakar, “Bugün burada farklı bir heyecanı yaşamak üzere buluştuk. CHP hep ilklerin partisi olmuştur. CHP’nin kongrelerinden çıkacak kararlar daima ülkemizin dört bir yanına uzanan nefes olmuştur. Bugün buradan verilecek fotoğraf çok önemlidir. El ele kol kola omuz omuza bu kongreyi tamamlamak hepimizin yükümlülüğüdür. Yolumuz iktidar yoludur. İktidara yürüyoruz. Kongremiz kentimize hayırlı olsun” dedi. Daha sonra tek tek söz alan CHP'nin önemli isimleri de siyasi mesajlar verdi. Siyasi konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi.

HAKAN ÇAKAR'IN KAZANAN LİSTESİ:
 
Ertuğrul Baloğlu, Veli Beyaztaş, S. Neslişah Çakar, Tuncay Çakır, Tolga Çetin, Nagip Çiçek, Muhammet Koç, Umut Kolaylı, Hacer Naiboğlu, Cengiz Özdemir, Emine Özdüzgün, Mustafa Pektaş, Anıl Deniz Pişkin, Çetin Seymen, Ayça Nur Soydan, Şenol Tonyalı.

 
GÖKHAN ERCAN'IN KAYBEDEN LİSTESİ:
 
Mehmet Nazım Gençtürk, Engin Akbulut, İlyas Ataç, Umur Bakkal, Aslıhan Başkal, Hüsrev Bilgili, Ali Osman Ekşi, Aysun Hacıoğlu, Ali Sarı, Hande Sarıgülle, Gülcan Sertel, Ayşegül Güloğlu Şirin, Vedat Özdenizer, Özcan Özer, İlker Ulusoy, Ercan Umutlu. 

                                                                        


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.