BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit teşkilatı boş durmuyor

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve yönetimi her gün farklı mahallelerde toplantılar yaparken Sivil Toplum Kuruluşlarını da ihmal etmiyor. 

20 Aralık 2019 20:35
İYİ Parti İzmit teşkilatı boş durmuyor

Önceki gün Çukurbağ mahallesinde mahalle sakinleriyle biraraya gelen Başkan Filiz, mahallenin ortak sorunları olan çıkmaz sokak ve park yerleri için İzmit Belediyesinin çalıştığını söyledi. 
 
Toplantıda ülkenin genel gündemini de ele alan Pelin Coştur Filiz "Hepimizin iliklerine kadar hissettiği hayat pahalılığı ve işsizlik artık tahammül sınırlarını aştı. Bunların hepsi tek adam yönetiminin sonuçlarıdır. Acilen bu iktidar ve sistem değişmeli ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmeliyiz" dedi. 
 
 
Toplantı sonrası İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, Çukurbağ mahalle temsilciliğine Şaban Çepin'i atadı.
 
Başkan Pelin Coştur Filiz ve İzmit İlçe Yöneticileri dünde İzmit Genç İşadamları Derneği'ni ziyaret ettiler. İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetimi tarafından oldukça sıcak karşılanan İYİ Parti İzmit İlçe Yönetimi toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. 
 
Görüşmede özellikle işsizlik, yeni marka yaratma ve inovasyon üzerinde duran Pelin Coştur Filiz, İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya'dan derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.