BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet küfür etti dedi, savcıya şikayet etti

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener ince, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i savcıya şikayet etti. 

12 Aralık 2019 16:07
Başkan Hürriyet küfür etti dedi, savcıya şikayet etti

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in Fethiye Köyü'nde camiye ayakkabıyla girildiğini iddia etmişti. Sonrasında oranın cami değil depo olduğu ortaya çıkmıştı. Doğal olarak bu durum tepkilere neden oldu. 
 
Başkan Hürriyet, Şener İnce hakkında iftira atmak, halkı kin ve düşmanlığa sevk etme suçlamasıyla savcılığa şikayet etmişti. Şener İnce'de bugün Kocaeli Adliyesi'ne gitti. Fatma Kaplan Hürriyet hakkında küfür ve hakaret suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, eski ve yeni ilçe yöneticileri kadın ve gençlik kolları üyeleri de İnce'yi yanlız bırakmadı.
 
Suç duyurusundan sonra Şener İnce şöyle konuştu: Hiç kimse bu meseleyi boş işler kategorisine indirgemesin. Siz zihniyetiniz ve ideolojiniz üzerinden siyaset yapacaksınız. Cumhurbaşkanı'mıza sapı anana kökü babana diyeceksiniz. Camide öğrencilerimizi tebrik eden milletvekilimize camide siyaset yapıyor diye iftira atacaksınız. 
 
Gelip bu teşkilatın mensuplarına hırsızlar, ahlaksızlar diyeceksiniz. Biz çıkıp değerlerimize sahip çıkınca boş işler diyeceksiniz' dedi. İnce Fethiye Köyü muhtarını da eleştirdi. 'Madem orası mescid değil neden mescid hüviyetinden çıkarmadın? Dedi. İnce, Fatma Kaplan Hürriyet ile Fethiye köyü muhtarının tüm Müslümanlar'dan özür dilemesi gerektiğini de sözlerine ekledi. İzmit size gülüyor' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.