BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

O gün bayraklar yarıya indirildi mi? Kontrol etti

İzmitli Nazif Tannur geçen yıl 10 Kasım'da fuar alanı içinde yer alan Kocaeli Kent Konseyi, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonu ve Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı önündeki bayrakların yarıya indirilmediğini tespit etmişti. Bakın sonra neler oldu? İşte ayrıntılar. 

03 Aralık 2019 03:57
O gün bayraklar yarıya indirildi mi? Kontrol etti

İYİ Parti eski yöneticilerinden Nazif Tannur geçen yıl 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bazı kuruluşlarda bayrakların yarıya kadar indirilmediğini fotoğraflayarak tespit etmiş ve Kocaeli Valiliğine şikayet etmişti. 
 
Bu şikayetten sonra Nazif Tannur'un dilekçesine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin yoğunluktan bayrakları indirmeyi unuttuğuna dair yazılı cevap verildi. Ve ilgili yöneticilerin disipline sevk edildiği de vurgulandı. 
 
Nazif Tannur bu yıl 10 Kasım'da yine aynı kurumları kontrol etti ve bu sefer bayrakların yarıya indirildiğini gördü. Tannur 'Belli ki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Tahir Büyükakın'la birlikte bir zihniyet değişikliği ortaya çıkmış durumda. Demek ki Belediye Başkanı farkı var' dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.