BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Doğanın Dili fotoğraf sergisi ilgi görüyor

İzmitli Fotoğraf Sanatçısı Erdem Arcan “Doğanın dili” adlı fotoğraf sergisini Sanat Ofis’te açtı.  

03 Aralık 2019 08:09
Doğanın Dili fotoğraf sergisi ilgi görüyor

Bu açılışa CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Eski Kocaeli milletvekili Bekir Yurdagül, İl Kültür Müdür vekili Ercan Yamen ve sanatseverler “katıldı.
 
Erdem Arcan uzun zaman emek verdiği eserlerini sergilediği “Doğanın Dili” adlı sergide yaklaşık 30 eser yer aldı. Sanatçı doğada çektiği fotoğraflarda sıradan gibi görünen ama birçok tasviri simgeleyen taşlar, yaprakla, ağaçlar ve topraklara başka bir gözle bakarak hayat vermiş. Özenle seçilmiş olan fotoğrafların yer aldığı sergi 11 ocak gününe kadar Leyla Atakan Caddesi No 11’de yer alan Ofiste Sanat’ta sergilenecek. 
 
Ofiste Sanat direktörü Ercan Kandemir yaptığı konuşmada “Erdem arkadaşımız doğayı kendi sanatı ile birleştirmiş. Hak ettiği ilgiyi görüyor. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.