BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti binası tutuldu

AKP'den istifa eden ve yeni kuracağı partiyi Aralık sonunda resmen ilan etmesi beklenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bahçelievler'de tutulan il merkezinin mühürlenmesi üzerine farklı bir semtte yeni bina tuttu.  

08 Kasım 2019 22:27
Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti binası tutuldu

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.Davutoğlu ekibinin Bahçelievler'de tuttuğu il binasının mühürlenmesi üzerine, yeni bina Küçükçekmece'de tutuldu.Binada tadilat çalışmalarının başlatıldığı ve ay sonuna kadar hazır hale geleceği öğrenildi."
 
AKP'Lİ BELEDİYEYE AİT OLMAYAN BİR İLÇE SEÇTİK"
 
Independent Türkçe’den Cihat Arpaçık’ın haberine göre Davutoğlu’na yakın kaynaklar, İstanbul İl Başkanlığı olarak kullanılacak binanın yeni bir engellemeye maruz kalmaması için belediyesi AKP’ye ait olmayan bir ilçede tutulduğunu ifade ediyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.