BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti sayesinde ilk kez maça gittiler

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz'in sürekli köyleri ve merkeze uzak mahalleleri dolaşıp oraların sorunlarıyla yakından ilgilendiği biliniyor. Bu ziyaretler sırasında çeşitli köylerdeki kadınlar Pelin Başkanı yakından takip ettiklerini, onun maçlara gitmesine çok özendiklerini ve kendilerinin hiç maça gitmediklerini söylediler. 

27 Ekim 2019 14:59
İYİ Parti sayesinde ilk kez maça gittiler

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı, dün Kocaelispor'umuzun Erbaaspor'u 2-0 yendiği karşılaşmayı Recepköy, Solaklar ve Esseler köylerinden gelen 25 kadını misafir ederek maçı onlarla birlikte izledi.
 
İlk kez maça gelen, atmosferden ve tezahüratlardan çok etkilendiklerini dile getiren kadınların heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi. Karşılaşma sonunda İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve yönetimine çok teşekkür eden kadınlar ilk kez geldikleri maçta Kocaelispor'un galip gelmesinden ayrıca çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.