BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

MHP, Türk Eğitim Sen'li öğretmenlerle buluştu

Türk Eğitim Sen Körfez İlçe Temsilciliği vazifesine atanan Abdullah Alyanak ve Türk Eğitim Sen üyesi olan okul idarecileri ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, idarecilerle fikir alış verişinde bulundu.  

12 Ekim 2019 09:56
MHP, Türk Eğitim Sen'li öğretmenlerle buluştu

Yeni Türk Eğitim Sen Körfez Temsilcisi olan Abdullah Alyanak'a 'Başarılar' dilediğini belirten Zeki Gürsu; gündemde ki konular hakkında bilgi verdi; gelişmeleri değerlendirdi. Zeki Gürsu, 'Biz öğretmenlerimize önem veriyoruz; değerli Türk Eğitim Sen üyesi idarecilerle bir araya geldik; gündemde ki konular hakkında fikir alış verişinde bulunduk, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi paylaşımı yaptık. Her zaman biz idareci öğretmenlerimizin yanında olduk; bundan sonra da olmaya devam edeceğiz."dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.