BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hani bankamatikçiydi?

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube başkanı İdris Ersoy, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı ve İzmit Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü işçisi İbrahim Efe’nin disiplin kurulunda işveren üyelerinin kararı ile iş akdinin sonlandırmasına karar verildikten sonra, kararın belediye başkanının onayına sunulması ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kararı onaylamaması hakkında açıklamada bulundu. 

11 Ekim 2019 00:01
Hani bankamatikçiydi?

Ersoy; “İzmit Belediye başkanımızın, disiplin kurulu bazı üyelerinin, hukuksuz ve haksız olarak vermiş olduğu bu kararı veto etmesini olumlu karşılıyoruz. İzmit belediyesi ve İzmit ilçemizin önemli bir değeri olan İbrahim Efe’ye bilerek yapılan bu siyasi operasyonun, ta başından beri yanlış ve hukuksuz olduğunu ifade ettik, İbrahim Efe’nin toplumda bankamatikçi, çalışmayan biri gibi lanse edilmesinin yalan ve yanlı bir haber olduğu bu kararla ortaya çıkmıştır.

Ancak bu yalan ve yanlış haberleri bilerek basına servis edenleri takip ediyoruz, bir bireyin, işçinin ve toplumda önemli bir STK başkanının bu şekilde toplum önünde itibarsızlaştırılmaya çalışılmasını kamuoyunun taktirine bırakıyoruz. İbrahim Efe’nin ve ailesinin onuru ile oynayanlarında hukuk karşısında hesap vereceğinin de bilinmesini de isteriz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.