BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ordulular, önce yedirdi, sonra ödüllendirdi

Mehmet Çun Başkanlığı'ndaki Marmara Ordulular Derneği örnek yöresel yemekler etkinliğine imza attı. 

10 Ekim 2019 12:58
Ordulular, önce yedirdi, sonra ödüllendirdi

Marmara Ordulular Derneği tarafından planlanan ve İzmit'te fuar içindeki Sivil Toplum Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Örnek yöresel yemek' programı adı altında düzenlenen etkinlikte Kocaeli Adliyesi Hakimleri Biral Acar ve Şule Açıcı, Gebze Cumhuriyet Savcısı Burhan Saç, İzmit ilçe Müftüsü Süleyman Küçük, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk, TÜRKSAT İl Müdürü Murat Hatipoğlu, Marmara Ordullar Derneği Kadın Kolları Başkanı Leyla Aylaz, İzmit Solaklar İlköğretim Okulu Müdürü Seyfettin Ateş ile aynı okulun Ortaokul Müdürü Hamdi Erdem, Avukat Emirhan Bölükbaş, Birol Özyürek gibi isimlerde hazır bulundu.
 

Yine aynı yemeğe katılan ve branşlarında yılın hekimi seçilen Op. Dr. Mehmet Korkmaz (Beyin cerrahi uzmanı), Op. Dr. Kevser İpek Onuk (Genel Cerrahi uzmanı), Op. Dr. Musa Resuloğlu (Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı), Uz. Dr. Elif Karaman Güner (Dahiliye uzmanı), ve Dr. Olcay Bulut'a (Göğüs Hastalıkları uzmanı) plaketleri Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun tarafından takdim edildi. 
 
Katılanlara fasulye turşusu, yoğurtlu keşkek, mısır çorbası, kara lahana dolması, sarma yaprağı dolması, kabak tatlısı ve meyvelerden oluşan yöresel lezzetli yemekler Maraton Döner'in sahibi Salih Okuş tarafından ikram edildi. Katılanlar 17 Ekim'de İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilecek Ordu Günleri'ne de davet edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.