Başiskele Belediyesi Yeşilkent Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin emekli evi sakinlerini ve ilçenin ulu çınarlarını ağırlayan Başkan M. Yasin Özlü’ye Başkan Yardımcısı Sema Arat, Sağlık İşleri Müdürü Kader Kaya eşlik etti.
.gif)
.gif)
Başkan Özlü, programa katılan büyükler ile tek tek ilgilenerek, hal ve hatırlarını sordu. Samimi ve sıcak ortamda geçen programda büyüklerin istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Özlü, “Kıymetli büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır. Her zaman onların yanındayız. Bizleri bu günlere getiren ve yarınlarımızın şekillenmesinde emeği olan yaşlılarımızın, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri adına belediye olarak insan odaklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu vesileyle büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü gönülden kutluyor kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum." dedi.
Programda ayrıca Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, katılımcılara ücretsiz sağlık taraması yaptılar. Başkan M. Yasin Özlü de program sonunda büyüklere hediyeler takdim etti.
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı




