BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Okan Kurt isyan etti! Bu mu adalet?

Gebze'de AKP'nin kurucularından biri olan, belediye başkan aday adayı olduğu için Adnan Köşker tarafından işten atılan Okan Kurt, AKP Gölcük İlçe eski Başkanı İdris Alp'in İzaydaş'a danışman olduğuna dair haberin altına şu yorumu yaptı. 

02 Ekim 2019 05:28
Okan Kurt isyan etti! Bu mu adalet?

AK Parti'de adama göre iş var! Ak partili bakan, il başkanı, ilçe başkanı ve  belediye başkanı Ak partiden Gebze belediye başkan aday adayı olmuş Okan Kurt'un iş hakkını fes ettiler. Bu adalet mi şimdi? Bir insanın yaşama hakkını hukukunu öldür, sonra kalk adalet de. Nerede adalet beyler? Hukuk nerede, eşitlik nerede?

Hazreti Ömerler Kocaeli’de yok galiba.?. Sorsanız başkanlar Hazreti Ömer.. Ey Ömerler duyun Allah soracak size. Allah herşeyi görüyor duyuyor. Ben sizi Allah’a havale ediyorum. Ak partide çok hakkım var haram olsun diyorum. Bunu Gebze’de bir Ak parti kurucusu olarak diyorum! Oy verdim oy verdirdim.17 yıl hizmet ettim, benim oy verdiğim adamlar bize zülüm yaptı. Şimdi Hazreti Ömerler Kocaeli’de ölmüşler. Sağ olsalar Okan Kurt'u duyarlar! Allah var gam yok beyler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.