BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

17 yıl AKP'de siyaset yaptı: Allahım affet

Muharrem Kaşıtoğlu, AKP Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın belediyeden maaş aldığı iddialarına ilişkin paylaşımında, “Biz de yıllarca teşkilatlarda bunlara (bilmeden) hizmet etmişiz” dedi. 

09 Ağustos 2019 15:26
17 yıl AKP'de siyaset yaptı: Allahım affet

Dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında attığı tweet nedeniyle 17 yıl görev yaptığı AKP’den istifa eden eski Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, AKP Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın belediyeden maaş aldığı iddialarına ilişkin paylaşımında, “Biz de yıllarca teşkilatlarda bunlara (bilmeden) hizmet etmişiz” dedi.
 
17 yıl görev yaptığı AKP'den istifa edip Saadet Partisi'ne geçen ve Beykoz Belediye Başkan adayı olan İBB Meclis üyesi Muharrem Kaşıtoğlu,, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Birileri anormal zengin olmuş, birileri 3’er 5’er maaş almış, birileri hiç işe gitmeden yatan maaşları çekmiş ve biz de yıllarca teşkilatlarda bunlara (bilmeden) hizmet etmişiz. Allah’ım affet! Tüm bunlar ortaya çıktıktan sonra bile görmeyen gözlere feraset lutfet!'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.