BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tüpraş'ı, Tayyip Erdoğan durdurur!

DYP'nin ilimizdeki en önemli ismi olan MKYK üyesi Abdülkadir Ceylan Sarı, Tüpraş Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'a taşınmasının Kocaeli'yi olumsuz etkileyeceğinin altını çizerek 'Tüpraş gibi karlı bir kuruluşu satmak hataydı. Tüpraş'ın Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'a taşınmasını engelleyecek tek kişi; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır' dedi. DYP MKYK üyesi Abdülkadir Ceylan Sarı şöyle konuştu: Eğer illa Tüpraş taşınacaksa tesislerini de beraberinde götürmelidirler. Çeremesini Kocaeli çekecek, nimetini İstanbul kullanacak. Bu kabul edilemez.  

08 Ağustos 2019 21:32
Tüpraş'ı, Tayyip Erdoğan durdurur!

DYP MKYK üyesi Abdülkadir Ceylan Sarı şöyle konuştu: Eğer illa Tüpraş taşınacaksa tesislerini de beraberinde götürmelidirler. Çeremesini Kocaeli çekecek, nimetini İstanbul kullanacak. Bu kabul edilemez. 
 
Tüpraş Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'a taşınmasıyla birlikte Kocaeli'nin geliri düşecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Tüpraş' durduracak tek kişidir. İkinci yöntemde kentin ayağa kalkmasıdır. Tekrar ediyorum; böyle bir durum karşısında sessiz de kalınamaz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.