banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Jandarma Eşme cevizini çaldırmadı

İYİ Parti'nin eski yöneticilerinden Ahmet Çetin Kocaağa, Kartepe sınırları içerisinde yer alan Eşme'de bir üreticinin bahcesindeki cevizler çalınmak isterken jandarma ekiplerinin baskınıyla yakalanan kişilerin hırsızlık girişimini sosyal medya hesabından herkesle paylaştı. Kocaağa, Eşmeliler adına jandarma görevlilerine teşekkür etti ve denetimlerin sürmesi gerektiğinin altını çizdi. 

03 Ağustos 2019 00:27
Jandarma Eşme cevizini çaldırmadı

İşte o paylaşımın içeriği: Dün akşam üstü Sakarya il sınırında uygulama yapan jandarma ekipleri aldıkları ihbar üzerine düzenledikleri operasyonla dört yetişkin ikisi çocuk altı ceviz hırsızını suç üstü yakaladı.
 
Sakarya il sınırına yakın D- 100 karayolu kenarında arızalı süsü verilerek park ettikleri plakasız araç ile bölgeye geldikleri tespit edilen ceviz hırsızları, operasyon yapan jandarmaları görünce ormanlık alana doğru kaçmaya başladılar .
 
Çevik davranan jandarma Eşmeli üreticiye ait olduğu tespit edilen bahçede hırsızlardan yetişkin olanlardan birini cevizleri doldurdukları çuvallarla kıskıvrak yakalamayı başardı.
 
Ormanlık alana kaçan üç yetişkin ile iki çocuk hırsız ise jandarmanın plakasız araç etrafında aldığı tedbir ile yakalanarak Kartepe ilçe jandarma komutanlığına bağlı Uzuntarla jandarma karakoluna getirilip ifadeleri alınarak bu gün adliyeye sevk edildiler.
 
Yıllardır yetiştirdikleri cevizlerin çalınmasının üzüntüsünü yaşayan Eşmeli ceviz üreticileri alınan bu haberle bir nebze olsun rahatladı. Emeği geçen güvenlik birimlerine teşekkür ederek bu tür denetimlerin sürdürülmesini bekliyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.