BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İSU'nun yaptığına bakın!

İzmit Cumhuriyet Mahallesi Yıldızlar Yüzme Havuzu'nun arkasındaki alan her yağmurda göle dönüyor. Vatandaşlar evlerine giremiyor, ya da çıkamıyor. Bu durumun tek nedeni de; İSU yöneticilerinin akılalmaz ihmali. 

02 Ağustos 2019 13:13
İSU'nun yaptığına bakın!

Su baskını nedeniyle İSU tarafından yapılan ihaleyi kazanan firmanın yağmursuyu giderleriyle problemi ortadan kaldıracağı söylenmişti. Lakin durum eskisinden daha da kötü oldu. Belli ki İSU yöneticileri kontrol etmemiş, müteahhit firma da baştan savma iş yapmıştı. 
 
Aynı çalışmadan bu yana aradan 1 yıl geçti. Dostluk 6 bloklarının bulunduğu alan her yağmurda göle dönüşmekten kurtulamadı.  İSU yöneticileri de şikayetlere 'Bakacağız' karşılığını vererek vatandaşı sürekli oyalıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı Tahir Büyükakın'ın devreye girmesi isteniyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.