BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sunay Akın İzmit Tarih Koridoru’na bayıldı

Ülkemizin yetiştirdiği medarıiftiharlarımızdan ünlü şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu Sunay Akın, İzmit Tarih Koridoru Derneği’nin Kapanca Sokak’ta hayata geçirdiği önemli mekanları ziyaret etti.  

02 Ağustos 2019 00:47
Sunay Akın  İzmit Tarih Koridoru’na bayıldı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet nezaretinde yapılan kısa gezide ünlü şairi İzmit Tarih Koridoru Derneği Başkanı Nuket Özcan ve İzmit Tarihi Çarşı esnafı büyük bir memnuniyetle karşıladı. Başkan Özcan ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek; “Yaklaşık 2 yıldır  Kapanca Sokak’taki tüm emeklerimizin, Sunay Akın gibi kanaat önderlerimiz tarafından güzel yorumlanması bizim yaptığımızı işin doğru yerini bulduğunu gördük. Tarihimizi korumak için yapılan büyük emeğimizin ve yatırımlarımızın fark edilmesi bizi çok mutlu etti” dedi. 
 
 
Tarih Koridorunda Nuket Özcan’ın yatırımıyla hizmet veren İzmit’in Çırağan’ı olarak adlandırılan Çinili Mutfak’ı ziyaret eden Şair Akın, daha sonra İzmit Tarih Koridoru Derneği tarafından yaklaşık 6 ay önce hizmete açılan İzmit Tarihi Çarşı ve Güllü Konak’ı gezdi.  
 
Tarihi Çarşı ziyaretinde İzmit Hatırası’da çektirmeyi ihmal etmeyen Sunay Akın, böylesi anlamlı projeleri hayata geçiren İzmit Tarih Koridoru Derneği Başkanı Nuket Özcan’a yatırım ve emekleri için teşekkür etti. Ayrıca İzmitli Ressam Kamuran Özben’in resmini yorumlayan akın “Bu bir hafıza ve kültürdür. Asla buradan dışarı çıkmamalı” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.