BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İyi Futbol Turnuvası'nda ilk gün sona erdi!

İYİ Parti İl Gençlik Kolları öncülüğünde düzenlenen ve 12 ilçe teşkilatının kendi takımını oluşturarak mücadele ettiği ‘’İYİ Futbol’’ turnuvasının ilk turu tamamlandı.  

09 Temmuz 2019 05:08
İyi Futbol Turnuvası'nda ilk gün sona erdi!

İYİ Parti İl Gençlik Kolları’nı siyasetin kutuplaşmasının dışında tutmak istediğini belirten İl yönetimi bu konuda dikkat çeken bir organizasyona imza attı. Dışarıdan da oyuncu kabul edilen büyük bir futbol turnuvası tertip edildi.

Kelebek sahadaki turnuvada mevcut yöneticiler ve teşkilat mensupları dahil önceki dönemde görev yapmış, görevini başka isimlere devretmiş isimlerde yer aldı.

Kardeşçe ve seviyeli geçen maçların ardından Kocaeli (1), Gebze, Dilovası, Gölcük ve Karamürsel takımları ilk günkü maçlardan galip olarak ayrıldı.
Turnuvanın finali Cuma günü gerçekleşecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.