BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP İzmit'te şok istifa

Yeni parti kurmaya hazırlanan Al Babacan'ın AKP'den istifa etmesinin hemen ardından İzmit'ten de istifa haberi geldi. İzmit İlçe eski Gençlik Kolları Başkanı Volkan Bozkır'da AKP'den istifa etti. 

08 Temmuz 2019 02:51
AKP İzmit'te şok istifa

Vokan Bozkır istifasını şu sözlerle sosyal medya hesabından herkesle paylaştı: Kurulduğu günden beri küçük yaşımızda başlayan sevdamızın, teşkilatın içinde olan menfaatçi çıkarcı insanların rantçıların temizlenmemesi teşkilata bi zerre zarar vermediğimiz halde bizleri suçlu gösteren, zenginleri yanına toplayıp kardeş deyip her yerde rant sağlayanlar oldukça AK Parti her gün kan kaybedecektir.
 
7 yıl boyunca her kademesinde verilen görevleri yerine getirip işimizi kaybetmemize rağmen teşkilatımıza zarar vermemek için hep uzak durarak yolumuza devam ettik. Bugün itibariyle AK Parti üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım rabbim tek başına mücadele veren reisimize hep yardımcı olsun...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.