BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi tehlikeyi ortadan kaldırdı

İzmit Belediyesi, Kemal Paşa Mahallesi Eski Postane Sokak’ta dengesi bozulduğu için her geçen yıl gövdesi yola daha fazla yatmış insan ve çevre sağlığını tehdit eden ağacı keserek olası bir facianın önüne geçmiş oldu. 

04 Temmuz 2019 16:11
İzmit Belediyesi tehlikeyi ortadan kaldırdı

Belediye yetkilileri, çok sayıda araç ve insanın geçtiği yan yatmış tehlike oluşturan ağaç ile ilgili Orman İşletme Müdürlüğü’ne başvurarak görüş istedi. Orman İşletme Müdürlüğü’nün söz konusu ağacın gerekli güvenlik tedbirleri alınarak kesilmesinde bir sakınca olmadığına dair yazısı üzerine İzmit Belediyesi ekipleri gerekli önlemleri alarak ağacın kesimini gerçekleştirdi.Bilindiği gibi İzmit’te bir süre önce Yürüyüş Yolu’nda yaşlı bir ağacın devrilmesi sonucu büyük bir facianın eşiğinden dönülmüştü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.