26 Haziran 2019 20:31
İmamoğlu'nun basın bürosundan yapılan açıklamada da “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devir teslim töreni, İBB Başkanlığı Saraçhane binasında 27 Haziran 2019 Perşembe günü saat 18.30'da gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.
VALİLİK DE AÇIKLAMA YAPTI
İstanbul Valiliği de yaptığı açıklamada “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devir teslim töreni, İBB Başkanlığı Saraçhane binasında 27 Haziran 2019 Perşembe günü saat 18.30’da gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verdi. Bugün verilmesi beklenen mazbata nedeniyle Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasında sabah erken saatlerde hazırlıklar başlamıştı. Binaya Atatürk posterleri ve Türk bayrakları asıldı.
İmamoğlu'nun Saraçhane'de İstanbullulara yapacağı konuşma için ses sistemi ve platform kuruldu. Güvenlik bariyerleri ile düzenleme yapıldı. İBB personeline de sözlü olarak birim şefleri tarafından, “güvenlik önlemleri ve giriş-çıkışta yaşanabilecek sıkıntılar nedeniyle” saat 14.30'da mesainin biteceği bildirildi. Servislerin 15.00'da kalkacağı isteyen personelin 14.30'da mesaisini bitirerek çıkabileceği isteyenlerin binada kalabileceği söylendi. Daha sonra tören iptal olunca mesai saatleri normale döndü.
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret






