AK Parti Dilovası eski ilçe yöneticisi ve 7 Haziran 2018 Genel seçimlerinde SKM Başkanlığını yürüten deneyimli siyasetçi İhsan Şanlı Müdürlüğe getirildi..
Dilovası Belediyesi'nin bugün yapılan Haziran ayı meclisinde gündem maddeleri arasında yer alan Dilovası Belediyesi iştiraki olan şirketi DİLBEL'e yeni müdür ataması gerçekleşti.
Dilovası Belediyesi meclisinde alınan karar doğrultusunda DİLBEL'in başına Dilovası Belediyesi İktisat Şefi olarak görev yapan İhsan Şanlı getirildi.
İhsan Şanlı'nın görevlendirilmesi öncesi DİLBEL'de bazı personellerinde değiştiği öğrenilirken, DİLBEL'in önümüzde ki dönem belediyeye ciddi gelir sağlayacak bir kurum haline getirilmesi için çalışmaların yapılacağı kaydedildi.
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür





