BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Süleyman Soylu trafiğe havadan baktı

İçişleri akanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı tatili dönüş trafiğini İstanbul-Kocaeli-Düzce-Bolu güzergahlarında havadan helikopterle inceledi.  

09 Haziran 2019 06:44
Süleyman Soylu trafiğe havadan baktı

Bakan Soylu, bayram öncesinde de Bolu gişelerine gelerek trafik denetimi yapmış ve vatandaşları trafik kurallarını ihlal etmemeleri konusunda uyarmıştı. Öte yandan Ramazan Bayramı tatili dönüşünde TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde hafif trafik yoğunluğu yaşansa da ulaşımda aksama olmadığı gözlendi.

TEM'in Bolu geçişinin İstanbul yönünde başlayan yoğunluğun son gün ise arttığı gözlenirken birçok tatilcinin son güne kalmadan yola çıkması sayesinde trafikte herhangi bir aksama ya da durma meydana gelmedi.  Jandarma ve Trafik ekipleri ise 24 saat yol güzergahlarında herhangi bir olumsuzluğa karşı kontrollerini sürdürdü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.