BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Her şey çok güzel olacak

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar herkesin bayramını kutladı ve her şey çok güzel olacak dedi. 

02 Haziran 2019 08:37
Her şey çok güzel olacak

İşte o açıklamanın içeriği: Bayramlar, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, üzüntülerin ve sıkıntıların geri plana itildiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, saygının, sevginin pekiştiği özel günlerdir. Bayramlar aynı zamanda manevi duygularımızı tazeleyen, umutlarımızı besleyen günlerdir.

Bayram sevincini felakete dönüştürmemek için, trafik kurallarına azami düzeyde riayet etmeye lütfen özen gösterelim. Sevdiklerinizin sizlere ihtiyacının olduğunu, tez zamanda gitmenin değil onlarla sarılarak bir arada olmanızın önemli olduğunu unutmayalım.

Haziran ayında iki bayramı birden kutlayacağız, Ramazan Bayramı’nın ardından 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu İstanbul Belediye Başkanlığı'nı ikinci kez kazanmasıyla demokrasi bayramı yaşayacağız.  “Her şey Çok Güzel Olacak”

Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, üretimin tüketimden fazla olduğu, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.