BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Artvinliler’den anlamlı etkinlik

Kocaeli Artvinliler Derneği Merkezinin bulunduğu Doğu Kışla Gençlik Parkında bugün tarihine önemli not düştü. 

01 Haziran 2019 04:31
Artvinliler’den anlamlı etkinlik

SHÇEK Kassel Çocuk Köyü ve Huzur evinden gelen misafirlerini İftar programında ağırladı. Yaklaşık 350 kişinin katıldığı iftar proğramına Dernek yönetimi her yaş grubuna ait çocukları kitap hediye etti. Artvinliler Derneği Başkanı Musa Özcan”Derneğimizin düzenlemiş olduğu iftar soframıza katılarak bizleri onurlandırdınız.Hos geldiniz sefalar getirdiniz.Hemşerih derneklerinin amacı soayal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek toplunsal birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirmek maddi ve konularda imkanlar dahilinde ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak zenginle muhtaç arasında bağ kurmaktır.Mübarek Kadir gecenizi kutlar İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Federasyon Başkanı Mikail Kalyoncu”Bu güzel iftar proğramı düzenleyen Başkan Özcan ve yönetimini tebrik ediyorum.Böylesine anlamlı bir gece olan Kadir gecesinde sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum.Federasyonumuzun temel direği olan Kocaeli Artvinliler Derneği yaptığı çalışmaları ile Kocaeli’nin en etkili ve hareketli dernekleri arasında her zaman ilk sıralarda yerini korumaya devam ediyor”diyerek sözlerini tamamladı.

İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu” Bazı gecelerde sadece aile prensiplerimizden dolayı ailemizle geçirmeyi düşünüyordum.Ancak bu kente öylesine entegre olduk ki değerli dostumuzun davetini kırmak olmazdı.Kızım ile iftar proğramınıza katılmayı uygun gördüm.İyi etmişim sizlerin arasında olmaktan son derece mutlu oldum.Kadir gecenizi kutlar Ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.Kocaeli’de yaşıyan Artvinli hemşerihlerimizin sayısının oldukça fazla olduğunu biliyorum. ,Dernek ve Federasyon çalışmalarınızda başarılar diliyorum”diyerek konuşmasını sonlandırdı. Kocaeli Artvinliler Derneği Yönetim kurulu ,Kadın Kolları ve Gençlik kolları ikramın eksiksiz olması için göstermiş oldukları gayreti ile misafirlerden tam not aldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.