BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Doğanın dili ilgi görüyor

KOÜ’lü Hukuk Fakültesi hocası Dç. Dr. Seydi Çelik heykel atölyesi öğrencilerin, Fotoğraf sanatçısı Erdem Arcan’ın ”Doğanın dili” adlı fotoğrafları ve Amerikalı Sanatçı Rose Margaret Deniz’in suluboya çalışmaların sergilendiği İzmit Gar binasındaki sergisinin açılışını İl Kültür Müdür vekili Ercan Yamen yaptı.  

10 Mayıs 2019 04:22
Doğanın dili ilgi görüyor

Heykel, fotoğraf ve suluboya sanat eserlerinin yer aldığı karma sergiye eski Milletvekili Bekir Yurdagül, CHP il yöneticisi Selim Yıldız,  ”Biz izmit’iz”  grup başkanı Hüseyin Erol, Rumeli Türkleri dernek Başkanı Recep Altıntip, Rumeli Balkan Türkleri Kadın Dernek Başkanı Ayşe Alpaslan, Kocaeli Spastik Çocukları Derneği başkan Yardımcısı Hüseyin Arslanoğlu, Kask temsilcileri ve birçok sanatsever katıldı.

 
Geçtiğimiz günlerde Akit gazetesi tarafından “dine, örtüye saygısızlık yapıyor” diye hedef gösterdiği KOÜ hukuk Fakültesi Doç.Dr. Seydi Çelik heykel-Fotoğraf serisinde türbanlı öğrencilerin de olması dikkat çekti. Sergi açılışında konuşma yapan hoca Seydi Çelik  “Bu zamanda sanat yapmak çok zor. Bir şehrin tanınması ve gelişmesi için sanatçıya ve sanata ihtiyaç var.” Dedi. Fotoğraf sanatçısı Erdem Arcan ‘da Doğanın dili adlı sergisi için “Kocaeli tabiatıyla çevresiyle doğal bir atölye. Yeter ki bakmasını bilin “ dedi. İzmit Gar binasında sanatseverlerin beğenisine sunulan 37 fotoğraf, 27 heykel ve 24 sulu boya olmak üzere toplam 88 eserden oluşan sergi15 mayıs gününe kadar sanatseverlere açık kalacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.