10 Mayıs 2019 00:47
İsmail Yıldırım göreve geldiğinde beyefendi yapısı ile sevilen ve saygı duyulan bir isimdi. Fakat yıllar önce kendisinin seçim kazanması için gece gündüz çalışanların bile kalbini kırdı.
Ve son toplantıda İsmail Yıldırım’ın kendisinden yaşça büyük CHP’li Meclis üyesi Orhan Demirer’e bağırıp çağırması da çok yadırgandı.
Orhan Demirer’in, Ekrem İmamoğlu ile ilgili YSK tarafından alınan hukuk dışı kararla ilgili iki laf etmesine bile tahammül edemeyen Yıldırım’ın demokrat kimliğinden eser kalmamış.
Görünen o ki İsmail Yıldırım’ı, hot zot siyaset yapmayı alışkanlık haline getiren AKP’nin Genel Merkez yöneticilerinin tavırları olumsuz etkiliyor.
Kendisine AKP’nin üst düzey yöneticilerinin konuşmalarını dinlememesini öneriyoruz. Belki bu sayede sakinleşecek ve eski kimliğine geri dönerek yeniden sevecen biri haline gelecektir. Bizden söylemesi.
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı




