BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Kaplan Hürriyet’ten İzmitlilere mesaj

31 Mart’ta İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, bugün saat 14.00’de Kocaeli Adliyesi’nden mazbatasını alacak daha sonra da yürüyerek görevi devralmak için Belediye binasına gidecek. Hürriyet tüm İzmitlileri de bu törene davet etti. 

15 Nisan 2019 09:25
Fatma Kaplan Hürriyet’ten İzmitlilere mesaj

Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya yoluyla herkesle paylaştığı o mesajın içeriği şöyle: 
 
Sevgili İzmitliler.

Allah'ın izniyle mazbatamızı alıp görevi devralacağız.

Kazanmak ve herkesin başkanı olmak adına çıktığımız bu yolda kimseyi kırmadan dökmeden, ötekileştirmeden pozitif bir kampanya yürüttük. Bundan sonra da herkesi kucaklayan barış ve kardeşlik anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz.

Belsa önünde gerçekleştireceğimiz törenle birlikte, 31 Mart akşamında olduğu gibi bize yakışan şekilde Başkan Nevzat Doğan'dan görevi devralacağız.

Bugüne kadar olan hizmetleri için kendisine teşekkür ederek dostluk mesajlarımızla kapıya kadar uğurlayacağız. Sonrasında da kentimiz için çalışan belediye personelimizle tanışacağız. 

Bize yakışan bir şekilde mütevazı kutlamalarımızın ardından da İzmit'imiz için çalışmak üzere Bismillah diyeceğiz.
Her zaman dediğim gibi; oy versin veya vermesin tüm vatandaşlarımız için hizmet etmek görevimiz olacak. Sizlerden aldığımız destek ve güçle siz İzmitliler için çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.