BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te Fatih Erbakan rüzgarı esti

Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, baba dostu diye hitap ettiği ve partisinin Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan Mehmet Aras’ın seçilmiş başkan unvanını aldığı kongreye katılmak için İzmit’e geldi. Partililer İl Kongresi’nin gerçekleştirildiği Atatürk Kapalı Spor Salonu’nu doldurdu. 

14 Nisan 2019 07:28
İzmit’te Fatih Erbakan rüzgarı esti

Kurucu il başkanı Mehmet Aras’ın tek aday olarak girdiği seçimli kongrenin gerçekleştiği salon Necmettin Erbakan’ın posterleri ve parti bayraklarıyla adeta gelin gibi süslendi. Aynı kongrede söz alan İl Başkanı Mehmet Aras “Milli Görüş’te uzun yıllar il başkanlığı yapmış bir abiniz olarak size vermek istediğim müjde var; ilk seçimde genel başkanımız Cumhurbaşkanımız olacak ve Yeniden Refah Partisi de mecliste olacaktır.  

 
Terasta, balkonda gemiyi yürütemeyenler yalnız kaldı. Açıkça söylüyorum tek kurtuluş Erbakan Hoca’nın 50 yıl önce kuruduğu Refah Partisi’dir. Diğerlerinin sonu Anavatan gibi olacak, tabelaları kalmayacak. Gençlere sesleniyorum. Milli Görüş’ten ayrılmayın. Arkadaşlarınızı getirin” dedi.  
 
Daha sonra söz alan Genel Başkan Fatih Erbakan ‘Toplantımız, Yeniden Refah sancağının en yüksek surlara dikilmesine vesile olsun. Kocaeli’nin tüm bilboardlarına teşekkürler Kocaeli yazmayı nasip etsin. Sizin bu gayretinizle 2023 seçimleri sonrası teşekkürler Kocaeli diyeceğiz. Bütün kısıtlı imkanlara rağmen Yeniden Refah Partisi’ni direklere asan gençlere Allah bunu da nasip edecektir. İnşallah önümüzdeki yıllarda zalimlerin, siyonizmin diz çöküşünü göreceğiz. 
 
Erbakan Hocanın yolundan yürümek Milli görüş prensiplerine uymakla olur. Erbakan’ın sancağı ikinci 40 yılında Yeniden Refah Partisi tarafından taşınacaktır. Dünyada siyonizmin tek antibiyotiği olan milli görüşü artık layıkıyla temsil etmenin zamanı gelmiştir. 50 senelik tertemiz başarılarla dolu geçmişin yeniden canlanma vaktidir. Biz sırtımızı dış güçlere değil, Sultan Abdul Hamit Han Hazretlerine ve Erbakan hocamıza dayayarak yola çıktık. Bu istikametten ayrılmadığımız sürece bütün dünya bir araya gelse sırtımızı yere değdirmez” dedi.
 
 
İŞTE YENİ İL YÖNETİMİ:
 
Mehmet Aras (İl Başkanı) Abdulsamit Kara, Ahmet Emre Aydın, Ahmet Laçin, Ahmet Öden, Ali Osman Aydın, Ali Tanrıverdi, Ali Taştan, Basri Çayır, Bayram Kır, Burhan Aslan, Bünyamin Kahraman, Celal Dülger, Cengiz Adıberi, Cevdet Epil, Emin Gürcan, Erkan Katırağ, Gökhan Aktürkoğlu, Hüseyin Balkaya, Hüseyin Sami Aytaç, Hüseyin Yeşilkır, İbrahim Şenmemiş, İbrahim Tekeli, İsmail Aslaner, İsmail Hıra, Kamil Tokgöz, Lütfullah Kadıoğlu, Mahmut Düğün, Maşallah Söğüt, Mustafa Bayazıt, Mustafa Can, Mustafa Kabaca, Mustafa Sezgin, Nejat Ferhatoğlu, Nimetullah Durak, Oğuz Sağlam, Osman Cebir, Recep Ahmet Kam, Rıdvan Özay, Süleyman Kabaca, Süleyman Özkan, Şafak Efe, Şahin Karagöz, Tuncay Taşkın, Uğur Madenci, Yakup Aynacı, Yasin İnceoğlu, Ya Ar Birgül, Yılmaz Karagülle, Yücel Erdoğan ve Zeynel Bulut.
 
KURULTAY DELEGELERİ: 
 
Ahmet Karal, Ali Tanrıverdİ, Aykan Dönmez, Cengiz Adıberi, Cevdet Çepil, Dursun Koçal, Engin Kılıç, Ercan Oğuz, Erkan Katrağ, Hacı Arif Aydoğmuş, İbrahim Şenmemiş, Kamil Tokgöz, Lütfullah Kadıoğlu, Maşallah Sögüt, Mecit Karabulut, Mehmet Balcı, Mehmet Öner, Musa Kahya, Mustafa Can, Mustafa Kabaca, Mustafa Sezgin, Osman Yazıcı, Rıdvan Özay, Şerife Ülker Kam, Vildan Yurtsever, Yakup Güzeltepe, Yaşar Ergün ve Zeynel Bulut.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.