BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tahir Büyükakın’dan şaşırtan sözler!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, partisinin teşkilat yöneticileriyle bir araya geldi ve yeni bir seçime hazırlanmaktan bahsetti. Oysa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kimi zaman aynen şöyle konuşuyor: Önümüzdeki seçimleri değil, ülkemizin geleceğini düşünerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Başkan Büyükakın’ın da Kocaeli’yi düşünerek çalışmalarını yürüteceğine inanıyoruz. O koltuğa daha dün oturdunuz, ne seçimi Başkan?  

08 Nisan 2019 03:56
Tahir Büyükakın’dan şaşırtan sözler!

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın'a bir tebrik ve hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek kendsine başarılar dilediler..
 
Başkan Büyükakın ziyaret sonrası sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "İnşallah teşkilatımızla önümüzdeki süreçte çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. Biz seçimin ne zaman olacağına bakmadan şimdiden hazırlıklarına başlamalıyız. Teşkilatlarımızda görev yapan, emek veren herkese teşekkür ediyorum." diyerek olası her seçime hazırlık startı vermiş oldu..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.