banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP İzmit’te 5 bin kişi ile sahada

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, sabahın erken saatlerinden itibaren okullarda kurulan ve oy verme İşleminin gerçekleştiği sandığı görevlilerini ziyaret etti. Başkan Güney, 5 bin kişiyle sahada olduklarını söyledi.  

31 Mart 2019 20:06
AKP İzmit’te 5 bin kişi ile sahada

31 Mart yerel seçimleri için sabah saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi öncesi AK Parti tüm sandıklarda asil ve yedek üyeleriyle eksiksiz hazır bulundu. İlçe Başkanı Av. Ali Güney, tüm sandıkları tek tek gezerek kontrollerde bulundu.
 
 
5 BİN GÖREVLİYLE SAHADAYIZ
 
Sandıkları gezerek kontrollerde bulunan İlçe Başkanı Güney, “ Sabah ezanı ile tüm teşkilat mensuplarımız ile bir araya geldik. Arkadaşlarımız, son değerlendirmelerimizin ardından görev yerlerine dağıldı. Okullarda sorumlularımız,  sandık başında bulunan görevlilerimiz yerini aldı. Hiçbir sandıkta eksiğimiz yok. Toplamda 5 bin kişi ile saha da görev başındayız. Milletimizin iradesine sahip çıkacağız. Süreç boyunca emeklerimizin karşılığını bugün sonun da alacağız. Teşkilat mensuplarımız bu hassasiyet ile görev başındalar. Okulları gezerek sandık başında bulunan görevlendirmelerimizi ziyaret ederek kolaylıklar diledik” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.