BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cumhurbaşkanı dolanırken İsrail Golan’ı ilhak etti

İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Cumhurbaşkanı Antalya’yı kaybetmemek için dolanırken İsrail Golan’ı ilhak etti, Amerika da onayladı” ifadeleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Golan Tepeleri üzerinden tepki gösterdi. 

29 Mart 2019 12:59
Cumhurbaşkanı dolanırken İsrail Golan’ı ilhak etti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, 31 Mart’ta saatler kala yerel seçim çalışmaları için gezmeye devam ediyor. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan buna Golan Tepeleri'ni İsrail'in işgal etmesi üzerinden tepki göstererek, “Bizim Cumhurbaşkanı Ankara’nın Dışişleri Bakanı Antalya’nın belediyesini kaybetmemek için dolanırken; İsrail, Avşar ve Beydili Türk boylarının da yaşadığı Golan’ı ilhak etti, Amerika da onayladı” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.