BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gönül belediyeciliğine bakın! Sizi gidi sizi

Slogan bulmada üstlerine yok. Lakin söylemle eylem arasında çok yaman bir çelişki var. ‘Belediyecilik işi, gönül işi’ diyerek halktan oy isteyen Tahir Büyükakın’ın Başkanlığı’na talip olduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yaşananlar tepkilere neden oluyor, insani açıdan da üzüntüyle karşılanıyor.  

28 Mart 2019 14:41
Gönül belediyeciliğine bakın! Sizi gidi sizi

Daha öncede bu sayfalarda dile getirdiğimiz gibi bu belediyeye bağlı UKOME Şube Müdürlüğü’nde görev yapan kişilerin, insanları üzmemek, kırmamak ve kul hakkı yememek gibi bir hassasiyetleri yok. 
 
Kandıra’da İzmit Bağırganlı hattında yolcu taşıyan ve bu işi yapabilmek için tarlasını arabasını satarak para temin eden İlhan Özkol’un 700 bin TL’si buhar olup gitti. Kimin yüzünden? UKOME’deki vurdumduymaz yöneticiler yüzünden. Korsan taşımacılarla mücadelede İlhan Özkol’u yalnız bıraktılar ve onun zarar etmesini göz göre göre seyrettiler. 
 
‘Yeter artık her gün zarar ediyorum korsan taşımacılarla mücadelede bana sahip çıkmadılar’ dediğinde de onu tehdit ettiler. Bu konuyla ilgili ayrıntılara haberin altındaki linge tıklayarak ulaşabilirsiniz. Fazla uzatmamak adına kısa kesiyoruz. 
 
İlhan Özkol ihalesiz olarak İzmit Bağırganlı Hattını bir kooperatife vererek suç işleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ve UKOME’yi mahkemeye verdi. Yasalara göre ihaleye giren ve kaybeden firmaya aynı iş verilemez. Ne gariptir ki UKOME’deki iş bilmez yöneticiler yolcu taşıma işlemini ihalede kaybeden firmaya vermiş. 
 
Elbette bunun hukuki olarak cezası da ağır. Her şey bir yana Gönül belediyeciği diyerek oy isteyenler dönüp bir belediyeye baksınlar. ‘Böyle yöneticilerle çalışılmaz, bunları 1 dakika bile o görevlerde tutmamak gerekir. İnsanları üzen ve kıranlarla gönüller fethedilemez. İşte sonuç da bu olur.

AYNI KONUYLA İLGİLİ DETAYLAR İÇİN ALTTAKİ BAŞLIĞIN ÜZERİNİ TIKLAYIN!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.