BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet açık ara önde!

Başlıktaki söz bize değil, AKP’nin İzmit’teki bazı Belediye Meclis Üyesi adaylarına ait. Nasıl mı? İşte ayrıntılar. 

28 Mart 2019 23:33
İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet açık ara önde!

İzmit’te kim Belediye Başkanı olacak? Cumhur İttifakı’nın AKP’li adayı Sibel Gönül mü, yoksa Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Fatma Kaplan Hürriyet mi ipi göğüsleyecek? Hatırla isimli iftira ve yalan içerikli korsan gazete dağıtılarak CHP’nin ve Fatma Kaplan Hürriyet’in karalanmasına bakılırsa bu yarış da önde olan da Hürriyet. 

BELEDİYE GİTTİ DİYEN ADAYLAR
 
Nitekim AKP kulislerinde bile artık bu gerçek çok açıkça ifade ediliyor. Bazı Belediye Meclis üyesi adaylarının birbirlerine ‘Fatma Kaplan Hürriyet açık ara önde, belediye gitti, çok çalışmamız gerekir’ şeklinde konuştuklarına da şahit olunuyor. Fatma Kaplan Hürriyet’in ‘Açık ara öndeyiz ve İzmit’i kaybetmemek için karalama kampanyası başlattılar’ şeklindeki sözleri de her şeyi özetliyor.
 
FERİDUN DÜZAĞAÇ KONSERİ
 
Öte yandan ünlü sanatçı Feridun Düzağaç yarın akşam (Cuma) Hürriyet için ilimize gelecek ve İzmit Anıtpark mevkiinde gerçekleştirilecek konserle binlerce kişiye müzikle dolu keyifli anlar yaşatacak. Fatma Kaplan Hürriyet saat 18.30'da başlayacak ‘Büyük İzmit Buluşması’ adı altındaki bu organizasyona tüm İzmitlileri davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.