BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP ve İYİ Parti’nin bayraklarını çaldılar

Bugün İzmit’te CHP ve iYİ Parti’nin ortak mitingi gerçekleştirilecek. Birileri de işi gücü bıraktı bu miting için sağa sola asılan bayrakları toplamaya başladı. Neden mi? İşte ayrıntılar.. 

21 Mart 2019 09:23
CHP ve İYİ Parti’nin bayraklarını çaldılar

CHP ve İYİ Parti'nin Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener bugün İzmit'te ortak miting yapacak. Miting için kentine belirli yerlerine duyuru afişleri ve bayraklar asılmıştı. Mitinge saatler kala da bu bayrak ve afişlerin bir araçla yerlerinden sökülüp çalındığı ortaya çıktı.
 
Belli ki amaç ‘Kimse bayrakları ve afişleri görmesin, mitinge de gidemesin. Durum polise intikal etti ve çalınan bayrak ile afişlerde bulunarak partililere teslim edildi. Bayrak ve afiş hırsızlarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.