BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Turan: Geleceğimizin teminatı gençlerimizdir

Kandıra’da öğrencilerle bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizdir” dedi. 

16 Mart 2019 20:08
 Turan:  Geleceğimizin teminatı gençlerimizdir

Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ilçede eğitim veren kurumlar arasında yer alan Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kandıra Anadolu Teknik Lisesi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğrencileri ile sohbet etti. Eğitimin ülkemiz için olmazsa olmaz koşullardan biri olduğunu belirten Turan, “Rabbim nasip eder de 1 Nisan itibariyle başkanlık görevini devralırsak, beş yıllık hizmet sürecimizde eğitim bizim en önemli önceliklerimiz arasında yer alacak” dedi.
 
 
FAKÜLTE, AKADEMİ LİSE VE KÜLTÜR MERKEZİ 
 
Eğitimi asla belediyenin asli işlerinden ayırmayacaklarını belirten Turan, “Toplumumuzu yarınlara daha güçlü bir şekilde taşıyacak olan gençlerimize güveniyorum. Biz de her zaman kendilerini desteleyeceğiz ve onların yanında yer alacağız. Projelerimiz arasında eğitime yönelik açıkladığımız yeni fakülte inşası, Akademi Lise ve kültür merkezleri de zaten bu konudaki hassasiyetimizi ortaya koyuyor” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.