BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ercüment Şahin sağlıkçıları kutladı

İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin sağlık çalışanlarını kutladı. 

14 Mart 2019 18:07
Ercüment Şahin sağlıkçıları kutladı

Millet İttifakı’nın Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin, eşi Nurcan Şahin, İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay, Meclis Üyesi Adayları Emrah Şakacı, Orhan Horos, Ufuk İmat, Şükran Özer ve Gamze Özcan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kandıra Devlet Hastanesi’ne gittiler.
 
Başhekim Dr. Bülent Uysal ile aynı hastanede görevli doktor ve sağlık çalışanlarını tebrik ettiler. Başkan Adayı Şahin’de şöyle konuştu: 
 
Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren tüm sağlık çalışanlarının hayatımızda önemi yadsınamaz. İnsan hayatının kutsallığından taviz vermeden fedakar, sabır ve sevgi ile mesleğini icra eden tüm doktorlarımızın ve sağlık personellerimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.