BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Reis bu tarihte İzmit’te de zillet diyecek!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mart Salı günü saat 16.30’da İzmit Perşembe Pazarı alanında gerçekleştirilecek mitingle Kocaelililere seslenecek. 

11 Mart 2019 19:37
Reis bu tarihte İzmit’te de zillet diyecek!

AKP’liler Reis’in geleceği gün Perşembe Pazarı alanının dolup taşması için kolları sıvadılar. Miting için Kocaeli’nin her ilçesinden otobüsler kaldırılacak ve alan parti bayrakları ile adeta gelin gibi süslenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diğer mitinglerde olduğu gibi yine Millet İttifakı’na zillet şeklindeki sözlerle yüklenmesine ve PKK safında bunlar, bunlar 4'lü çete demesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Ezanın ıslıklanması ve HDP'li yöneticilerin PKK söylemlerini içeren video görüntülerinin alandaki dev ekrana yansıtılarak Kocaelilere izlettirilmesine de sürpriz gözüyle bakılmıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.