BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Lütfü Türkkan hiç durmuyor

Seçim çalışmaları nedeniyle programdan programa koşan İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle İstanbul’da düzenlenen toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte katıldı. ‬ 

11 Mart 2019 07:39
Lütfü Türkkan hiç durmuyor

Türkkan, aynı gün Genel Başkan Akşener ile İstanbul’da Bakırköy, Fatih, Bağcılar, Arnavutköy ve Eyüp İlçeleri’nde Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları için destek istedi.

HAFTASONU İZMİT, KÖRFEZ VE GÖLCÜK’TEYDİ…

İYİ Partili Türkkan, haftasonu da Kocaeli’nin farklı ilçelerinde programlara katıldı. Türkkan, yerel basında adından söz ettiren Kocaeli Fikir Gazetesi’nin İzmit’teki yeni ofisinin açılışında yer aldı.


“TARAFSIZ YAYIN ORGANLARINA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”

Türkkan burada yaptığı konuşmada tarafsız gazeteciliğe dikkat çekti: “Yandaş olmayan, tarafsız olan yayın organlarına o kadar çok ihtiyacımız var ki.Kocaeli Fikir İnternet Gazetesi de bu doğrultuda yayın yapıyor, takip edilebilecek önemli sitelerden birisi, bu noktada kalıcı olmak önem taşıyor.Umarım ilerleyen günler, Kocaeli Fikir internet gazetesini mevcut yayın çizgisinden sapmaya zorlamaz.”  

Açılışta, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, Demokrat Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbayve çok sayıda davetli de yer aldı. 

TÜRKKAN KÖRFEZ’DE ÖNCE MİMAR SİNAN MAHALLESİ’NDE ARDINDAN YARIMCA VE ÇAMLITEPE’DE
 
İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan İzmit’in ardından Körfez’e geçti. Türkkan burada Körfez Belediye Başkan Adayı Salih Şirin ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi’ndeydi. Türkkan ve Şirin burada esnafları ziyaret etti. Esnafları dinleyen Türkkan, Körfez Belediye Başkanlığı’nı kazandıkları zaman neler yapacaklarını anlattı,desteklerini istedi. Mahalleliler ile de sohbet eden Türkkan, 31 Mart’ta kendilerine oy vermeleri halinde Körfez’de artık güzel günlerin yaşanacağını ifade etti.
 

YARIMCA’DA BALIKÇILAR İLE BİR ARAYA GELDİ

“BALIKÇILIK TÜKENMEK ÜZERE”

Türkkan’ın Körfez’de daha sonraki durağı Yarımca Su Ürünleri Kooperatifi ile Körfez Yarımca Amatör Olta Balıkçıları ve Sandalcılar Derneği oldu. Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Körfez Belediye Başkan Adayı Salih Şirin ile birlikte burada balıkçılar ile buluştu. Körfez’de tükenmek üzere olan balıkçılığın ve balıkçıların sorunlarını dinleyen Türkkan kendilerine sorunlarını anlatan balıkçılara bu konuların takipçisiolacaklarına dair söz verdi. 
 
KÖRFEZ ÇAMLITEPE MAHALLESİ’NDE SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI 

Körfez’de hız kesmeyen İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Yarımca’dan sonra Çamlıtepe Mahallesi’ne gitti. Türkkan burada partisinin seçim ofisi açılışına katıldı. Burada partililere ve vatandaşlara hitaben konuşma yapan Türkkan, güzel günlerin yakın olduğuna, 1 Nisan sabahıaydınlık bir Türkiye’ye uyanacaklarına dikkat çekti. 

GÖLCÜK’TE ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞTU

DEMOKRASİ PENCERESİNİ KAPATTIĞINIZ GÜN HAVASIZLIKTAN BOĞULURSUNUZ”

“DEMOKRASİYİ BU ÜLKEDE DAİM EDENE KADAR SUSMAYACAĞIZ”

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan akşam saatlerinde de Gölcük’e geçti. Türkkan, Gölcük Kavaklı Kongre Merkezi’nde düzenlenenMillet İttifakıGölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’nin aday tanıtım ve proje toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Türkkan, demokrasiye dikkat çekti: “Türkiye çok ciddi felaketler ülkesi haline geldi. Demokrasiyi unuttu bu ülke.Bu millet demokrasiyi bu ülkede daim edene kadar susmayacağız. Onları da hukukun içersinde siyaset yapmaya mecbur hale getireceğiz. Demokrasi içinde, hukuk içinde nasıl siyaset yapılacağını öğrenecekler. Bu ülkenin başka çıkış yolu yok. Demokrasi öyle bir pencere ki zaman zaman yağmur yağıp sizi ıslatabilir. Kar yağıp sizi üşütebilir. Ama o demokrasi penceresini kapattığınız zaman bilin ki havasızlıktan boğulursunuz.” 

“İTTİFAK BİZİM NAMUSUMUZ”

Yoğun katılımın olduğu aday tanıtım toplantısında Türkkan ittifak vurgusu yaptı:“Bu ittifak, Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti ittifakı değil. Bu ittifak, gerçekten ülkeye hizmet etmek isteyenlerin, ülkeyi gerçek anlamda soymadan, ülkeyi başka mecralara sürüklemeden yönetmek isteyenlerin kurduğu bir ittifaktır. Bu ittifak bizim namusumuzdur. Namusumuza halel getirmemek de bizim şiarımızdır. Büyükşehir’de Serdar Kaman’ı, Gölcük’te İsmet İşeri’yi belediye başkanı yapacağız.” 

MİLLETİNE TERÖRİST DİYEN CUMHURBAŞKANI’NI MİLLETİNE ŞİKAYET EDEN PARTİ LİDERİNİ HAPİSE GÖNDERMEKLE TEHDİT EDİYOR

İYİ Partili Türkkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da eleştirdi:  “Milletine terörist diyen Cumhurbaşkanı’nı milletine şikayet eden parti liderini bugün o sayın cumhurbaşkanı hapse göndermekle tehdit ediyor. 8 Mart kadınlar günüydü. Hepsi 8 Mart’a dair sözler söylediler ama bir gün bile bekleyemediler. İkinci gün siyaset yapan bir kadını hapse göndermekle tehdit etti.”

Programa; CHP Grup Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Kocaeli eski milletvekilleri Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya, Mehmet Hilal Kaplan, CHP ve İYİ Parti yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi adayları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.