BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kandıra’ya yakışan bir kent meydanı yapacağız

Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşasıyla birlikte ilçeye son derece modern bir Kent Meydanı kazandıracaklarını söyledi. 

11 Mart 2019 12:05
Kandıra’ya yakışan bir kent meydanı yapacağız

AK Parti Kandıra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, her akşam köy ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Turan bu kez beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur, geçmiş dönem belediye başkanı Cengiz Kan ve teşkilat yöneticileriyle birlikte köy ziyaretlerine devam etti. İlk olarak Sarıcaali Köyü’nde muhtar Salim Açıkgöz ve hemşehrileri ile bir araya gelen Turan, sonrasında Seyitaliler 'de muhtar Ahmet Balık ve mahalle sakinleri ile buluştu. 
 
 
KANDIRA’NIN VİZYONUNU DEĞİŞTİRECEK
 
Ziyaretleri esnasında yapacakları projelerle ilgili bilgiler veren Adnan Turan, “Kandıramız’a yakışan yeni belediye hizmet binasının inşa süreci devam ediyor. Bodrum katlarının şekillendiği hizmet binamız 12 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Bu projeye paralel olarak Kent Meydanı projemizi de hayata geçireceğiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte inşa edeceğimiz Kent Meydanı, ilçemizin vizyonunu da değiştirecek. Meydanımızda kapalı otopark ve dükkanların yanı sıra, kafeteryalar ve seyir terası da yer alacak” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.