BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Meral Akşener’in köyünde Sibel Gönül’e büyük ilgi

İzmit Gündoğdu Mahallesi sakinleri ile buluşarak mahalleli ile fikir alışverişlerinde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül’e yoğun ilgi. 

07 Mart 2019 06:10
Meral Akşener’in köyünde Sibel Gönül’e büyük ilgi

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Gündoğdu Mahallesi’nde yapmış olduğu ev ziyaretlerinin ardından mahalleli ile buluştu. Gündoğdu Merkez Kıraathanesi’nde gerçekleşen buluşmada başkan adayı Gönül’e Saraybahçe Belediyesi eski Başkanı Halil Vehbi Yenice, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Mahalleliler ile fikir alışverişinde bulunulduğu programda değerlendirmelerde bulunan başkan adayı Gönül, “İki dönem milletvekilliği yapmış mimar bir kardeşiniz olarak sizlerin hizmetinizde olacağım. Bilgi ve tecrübelerimi sizin onayınız ve desteğiniz ile hizmete dönüştürmek istiyorum” dedi.
;

GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKABİLMEK

“Gündoğdu’da sizler ile birlikte olmanın heyecanı ile hepinizi selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “31 Mart’ta gerçekleştirecek olduğumuz mahalli idare seçimlerimizin vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler her zaman milletimizle yol yürüdük. Milletimiz de her zaman bize destek verdi. Şimdi beş yıl boyunca ilçemize hizmet edecek isimleri belirleyeceğiz. İzmit için taş üstüne taş koyan ne kadar isim var ise huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hangi makama gelirsek gelelim birgün gideceğiz. Dolayısı ile mühim olan bu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek, bir vatandaşımıza, “Allah razı olsun” dedirtebilmektir” şeklinde konuştu.

ESKİYİ KORUYUP YENİYİ İNŞA EDECEĞİZ

Sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Gönül belediyeciliği diyerek çıktığımız bu yolda herkesin başkanı olacağız. Şehri kadınımızla erkeğimizle, yaşlımızla gencimizle hep birlikte yöneteceğiz. Mahalle meclisleri yapacağız, isteklerinizi dinleyeceğiz. En doğru projelere sizlerle birlikte karar verecek, denetimlerini de birlikte yapacağız. Ben mimarım, eksiğimiz var mı, yok mu işleri yerinde kontrol edeceğim. Sizler bana değil, ben sizlere ulaşacağım. Şeffaf ve denetlenebilirbir belediyecilik anlayışı sergileyeceğiz. Teknolojinin tüm imkanlarını sizlere sunacağız ve çevreye saygılı olacağız. Bir İzmitli olarak eskiyi de biliyorum yeniyi de biliyorum. O yüzden çalışmalarımızda eskiyi koruyarak yeniyi inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.