banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bu afişleri kim, ya da kimler parçalıyor?

Saadet Partisi’nin İzmit’te astığı seçim afişleri yerlerinden sökülerek parçalanıyor. 

06 Mart 2019 13:18
Bu afişleri kim, ya da kimler parçalıyor?

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy şöyle konuştu: yapılan açıklamanın içeriği: Saadet Partisi İzmit İlçe Teşkilatımız olarak seçim döneminin resmi olarak başlamasıyla İzmit'te muhtelif yerlere astığımız pankartların sökülerek parçalandığı haberi tarafımıza ulaşmıştır. Bugüne kadar delikanlı duruşunu bozmamış, Türk siyasetinin sabır ve nezaket timsali Saadet Partimize yönelik bu hareket bizlerin dahi sabrını bir hayli zorlamıştır.
 
BİZ BAŞKALARININ PARASIYLA SİYASET YAPMIYORUZ
 
Öncelikle şunu ifade edeyim ve herkese hatırlatayım: Biz Türkiye'nin bir noktasında aday çıkarıp bir başka noktasında farklı bir partinin adayını destekleyen herhangi bir parti değiliz. Biz bugün Türkiye'nin 1389 belediyesinde, tüm seçim bölgelerinde tek başına ve ittifak yapmadan giren tek siyasi partiyiz. İttifakların kurulduğu şu günlerde bizleri bir yerlere sığdırmaya, adımızı ittifaklarla anmaya çalışanların yalanlarına rağmen her yerde bizim adayımız mevcuttur. Bugün mecliste olan partilerin hiçbiri aldıkları seçim yardımlarına rağmen Türkiye'nin tüm bölgelerinde aday çıkarabilmiş değillerdir. Saadet Partimiz ise bu seçimlerde hiçbir seçim yardımı almadan yer almaktadır. Aldıkları seçim yardımlarını, milletin bu parasını kendi tanıtımlarına, bilbord reklamlarına, adım başı asılan büyük büyük afişlere harcayanlar varken biz Saadet Partisi olarak kendi bütçemizi teşkilatçılarımızın parasıyla oluşturmaya çalışıyoruz. Kimsenin parasını yemiyoruz. Kimsenin hakkına girmiyoruz. Yediğimiz içtiğimizden, çocuklarımızın rızkından arttırıp cebimizdeki parayı ortaya koyarak siyaset yapıyoruz. Başkalarının parasıyla siyaset yapmanın kolay bir iş olduğu uzaktan görülürken biz asacağımız pankartların parasını bile kendimiz veriyoruz.
 
İZMİT'İ KİBRİNİZE BIRAKMAYACAĞIZ
 
Bu yaptığınız hareket hakkımızda attığınız iftiralar kadar ahlaksızca, şerefsizce ve kahpecedir. Evet, adil bir seçim yarışında olmadığımızın farkındayız. Fakat daha şimdiden bir başka görüşe ve partiye tahammül edemediği ortada olanların nasıl bir belediye yönetimi anlayışında olacaklarının da farkındayız. İzmit'i sizden, adaletsizliklerinizden ve kibrinizden kurtaracağız. İzmit'imizi mutlu ve huzurlu insanların şehri yapmak için, herkesin birbirlerinin görüşüne saygı duyduğu ve tahammül edebildiği bir kent yapmak için daha da çok çalışacağız. 
 
Buradan bu konuyla ilgili ilk ve son kez sesleniyorum: Belediyenin tüm reklam imkanlarını bizim paralarımızla, bu milletin parasıyla gasp edenler; sokaklarımıza, mahallelerimize astığımız pankartlarımızdan ellerini çeksinler. O pankartlarda kardeşlerimizin verdiği helal paralar var. O pankartlarda gençlerimizin asarken döktüğü alın teri var. Yemediğiniz bir bu kalmıştı, fakat biz parçalayıp yem etmek istediğiniz bu pankartları size yedirmeyiz, haberiniz olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.