BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Millet İttifakı Kandıra’ya çıkarma yaptı

Millet İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin'in Aday tanıtım toplantısı, millet ittifakının gövde gösterisine dönüştü.  

06 Mart 2019 15:22
Millet İttifakı Kandıra’ya çıkarma yaptı

Tanıtım toplantısı öncesi Kandıra seçim ofisinde partililer bir araya geldi. Buradan tanıtım toplantısı yapılacak salona kol kola yüründü. Siyasetin efsane ismi Erol Köse, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Grup başkan vekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli milletvekilleri Tahsin Tarhan, Haydar Akar, il başkanları Şanbaz Yıldız, Cengiz Sarıbay, Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Serdar Kaman, Kandıra Belediye Başkan adayı Ercüment Şahin, ilçe başkanları, CHP ve İyi parti yöneticileri partililer, muhtarlar ve halk aday tanıtım toplantısında hazır bulundu.

Toplantıda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman, Kandıra’yı turizm başkenti yapacağına söz verdi. Kaman ayrıca engellilere yeni araçlar tahsis edeceğini ve Kandıra şehir içi yollarını da buna göre yeniden şekillendireceklerini belirtti. Kaman ayrıca Kandıra'da Ercüment Şahin ve kendiside Büyükşehir’de el ele birlikte en güzel projeleri yapacaklarını vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.