BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sibel Gönül İzmit’e başkan olamayacak!

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen, Sibel Gönül'ü kastederek İsrail dostluk grubuna üye olanlar İzmit'e başkan olamayacak’ dedi. 

05 Mart 2019 06:26
Sibel Gönül İzmit’e başkan olamayacak!

İşte o açıklamanın içeriği: "Dün 'Erbakan Hoca yaşasaydı İsrail Dostluk Grubu üyesi birini başkan yapmazdı' başlıklı basın açıklamamızdan sonra gördük ki Sibel Hanım alelacele ve telaşla meclisten aldığı bir belgeyi basında yayınlatmış. Şimdi kendisi 4 Mart 2019 tarihli bir belgeyle güya hiçbir zaman İsrail Dostluk Grubu üyesi olmadığını ispatlamaya çalışmış. Açıkçası bu açıklamamızın kendisini telaşlandıracağını biliyorduk ama bu kadar telaşlanacağını da beklemiyorduk. Çünkü bizim bu iddiamız zaten aylardır İzmit gündemini meşgul eden bir olay olmasına rağmen Sibel Hanım açıklama yapma gereksinimi duymuyordu.
 
ÜYESİ OLMADIĞIN GRUPTAN NASIL İSTİFA EDEBİLİYORSUN?
 
Şimdi ben bahsi geçen belgeyle ilgili buradan hanımefendiye sesleniyorum: Bakın, ben edebiyat öğretmeniyim. Kelimelerin ne manaya geldiğini gayet iyi biliyorum. Aldığınız ve yayınlattığınız bu belgeden anlaşılan şudur: Sibel Gönül 23. ve 24. dönem Kocaeli Milletvekilliği yapmıştır ve 4 Mart 2019 tarihinde dostluk grubu üyesi değildir. Fakat bu belge görev yaptığı dönemle ilgili herhangi bir bilgi vermemektedir. Zaten halihazırda kendisi milletvekili olmadığı için milletvekillerinin üye olduğu bir gruba şu an istese de üye olma şansı yoktur ve bu dostluk grubu kamuoyundan gelen tepkiler üzerine mecliste lağvedilmiş haldedir. Lakin merak eden herkes internete girip kolaylıkla bulabilir ki, kendisi 2009 yılında halktan gelen tepkiler üzerine bu grubun üyeliğinden istifa eden milletvekilleri arasındadır. Ben de bu hanımefendiye soruyorum: Üyesi bulunmadığını iddia ettiğiniz gruptan nasıl istifa edebiliyorsunuz? İzmit halkını lütfen kimse cahil yerine koymasın, güneş balçıkla sıvanmaz.
 
TBMM TALEP EDECEĞİMİZ BELGEYİ BİZE DE GÜN İÇİNDE GÖNDERİR Mİ?
 
Öte yandan ülkenin bu kadar problemi ve sıkıntısı içinde insanımızın işlerini halletmek için devlet dairelerinde aylardır beklediği biliniyorken bu belgenin haberimizin yayınlandığı gün TBMM tarafından Sibel Hanım'a ulaştırılması da manidar karşılanmalıdır. Biz de meclisimizden Sibel Hanım'ın milletvekilliğinde, hangi tarihler arasında İsrail Dostluk Grubuna üye olduğunun belgesini talep edersek, jet bürokrasi hızıyla gün içerisinde dönüş alabilir miyiz, merak ediyoruz? Fakat şunu çok net ifade ediyorum ki, bu belge bize verilse de verilmese de, İsrail Dostluk Grubuna üye olduğunu sağır sultanların bile bildiği Sibel Gönül İzmit'e başkan olamayacaktır. İzmit emin ellerde olacak, kazandığında herkesin sevineceği Saadet gelecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.