ARAZİ BAŞKA BİR AMAÇ İÇİN Mİ KULLANILACAK?1-Kandıra’da 2016 yılında Cansever ailesi tarafından üniversite yapılması için Kocaeli Üniversitesi’ne bağışlanan yaklaşık 30 dönümlük arazide kısa süre içerisinde inşaatın başlayacağı söylenmesine rağmen 3 yıldır neden bir tek çivi dahi çakılmamıştır?Bu inşaatın bu kadar gecikmesinin gerekçeleri nelerdir?
2-Kandıra’nın geleceği açısından önem taşıyan, ilçenin gelişmesine katkıda bulunması için buraya üniversite yapılması amacıyla bağışlanan bu arazinin başka bir inşaat için mi kullanılması düşünülmektedir?
3-Bu arazi üniversite için kullanılmayacaksa ne olarak kullanılacaktır, bu konuda alınmış bir karar var mıdır, bu karar nasıl alınmıştır?
4-Bu araziye hala üniversite yapılması planlanıyorsa bu konuda protokol yapılmış mıdır, yapıldıysa bu ne aşamadadır?
5-Üniversite inşaatının ne zaman başlaması ve ne kadar sürmesi planlanmaktadır? Araziyi bağışlayan Cansever ailesinin yapılmasını istediği üniversite Eğitim öğretim için ne zaman hazır olacaktır?
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, ölümünün 29’uncu yılında Türkeş’i andı
İlber Ortaylı hayatta olsa buna ne derdi?
Eğitimci yazar Cemil Mor okurlarıyla buluştu
İtalya’yı salladı, attığını vurdu!







