BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaman’dan Bekil’e ziyaret

Cumhur İttifakı ve AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, Kartepe Birlik Otobüs Minibüs Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Hakan Bekil'i ziyaret etti 

01 Mart 2019 08:41
Kocaman’dan Bekil’e ziyaret

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, İlçe Başkanım Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak ve ilçe yöneticileri Kartepe Birlik Otobüs Minibüs Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Hakan Bekil'i ziyaret ettiler. 
 
KOCAMAN’A BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Bekil “31 Mart’ta yapılacak olan seçimler ilçemize, kentimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman’a başarılar diliyorum. Kartepe Birlik Otobüs Minibüs Taşıyıcıları Kooperatifi kurulmasından bu yana Kartepemize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışmaktadır” şeklinde konuştu.    
 
DESTEK VERMELİYİZ

Kartepe Belediye Başkan adayı Kocaman, “AK Parti kuruluşundan bu yana sahalardan hiç ayrılmadık. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler, bir yerel seçim değildir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kurulan Cumhur İttifakı ülkemizin bekası için mücadele etmektedir. Bizlerde Kartepe’den onlara çok güçlü bir şekilde destek vermeliyiz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.