BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hacı Hızır Mahallesinden Hürriyet’e tam destek

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Hacı Hızır Mahallesi sakinleriyle düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. 

28 Şubat 2019 13:49
Hacı Hızır Mahallesinden Hürriyet’e tam destek

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit Hacı Hızır Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiği kahvaltı etkinliğine, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile CHP ve İYİ Partililer katıldı. 


OMUZLARIMIZA YÜKLENEN SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ

Programda konuşan Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Toplumun her kesiminden destek görüyoruz. Bunun kıymetini bilerek, omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun farkında olarak yürümeye devam ediyoruz. Sizlerle birlikte bu sabahı paylaşmaktan onur duyuyoruz. Kaynaklarımızı israf etmeden halka hizmet etmek adına yola çıktık. Kadınlarımız için daha güvenli, çocuklarımızın iş sıkıntısı yaşamadığı, aş iş bekleyen insanlarımıza yatırım yapıldığı, akşam altıdan sonra yaşamın durmadığı, insanların güvenle yaşayabileceği, turizmden spora sanata kadar bütün etkinliklerin desteklendiği, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtarmak için İzmit’e talip olduk” dedi. 

BÜTÇEDEKİ YETİM HAKKINI KORUYACAĞIZ

Projelerinden de bahseden İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Kadınlarımız için İZMEK’leri geliştireceğiz, kooperatifler aracılığı ile kadınlarımızı istihdam edeceğiz. Çocuklarımız için okullarımıza destek vereceğiz. Atama bekleyen öğretmenlerimizle eğitim bekleyen çocuklarımızı bir araya getireceğiz. Türkiye sürekli satıyor. Biz yerel yönetimlerden başlayarak üretimde değişim yaratacağız. Halkçı sosyal demokrat anlayışımızla daha yaşanabilir bir, parmakla gösterilen bir kent haline getirmek istiyoruz. Harcadığımız bütçede yetim hakkı olduğunu unutmadan bu kenti, ortak akılla yönetmek istiyoruz” dedi. 

BİZ KENDİMİZDEN EMİNİZ

Martın sonunda bahar olması için vatandaşların desteğine ve emeklerine ihtiyaç duyduğunu da sözlerine ekleyen Hürriyet, “İyi ki İzmitliyim demek için sizden yetki istiyoruz. Çok daha iyisi mümkün. Ama bunun için hepinizin sesine gücüne desteğine, kapı kapı bizleri ve yapacaklarımızı anlatmanıza ihtiyacımız var. Biz kendimizden eminiz. Ayağımız yere sağlam basıyor. Son 15 yılda kasabaya dönen İzmit’i çok daha iyisine kavuşturma için emin adımlarla yürüyoruz. Bir ayımız var ve çok çalışmak zorundayız. Emek vererek her şey mümkün. 1 Nisan’da Bahar gibi bir güne birlikte uyanmak istiyoruz” açıklamasında bulundu. 

21 MART’TA MERAL AKŞENER GELİYOR

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Siz inandınız biz inandık. Önce İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet’le Millet İttifakı 31 Martta birilerine bir cevap verecek. Bizlere Zillet İttifakı diyenlere karşı milletin oluşturduğu ittifakın başarılı olması için canla başla çalışacağız. 21 Mart’ta Genel Başkanımız Meral Akşener’i Kocaeli’de misafir edeceğiz. Finali Fatma Hanım ve Serdar Beyle birlikte İzmit Yahya Kaptan’da gerçekleştireceğiz” dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise 31 Mart’tan sonra değişimin başlayacağına inanıyorum. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Her kesimin desteği bizleri mutlu ediyor” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.