BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sibel Gönül, Paşa’da Boşnak böreği açtı

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Mehmet Ali Paşa’da yapmış olduğu ziyaretler kapsamında eline oklavayı alarak Boşnak Böreği yaptı. 

28 Şubat 2019 19:46
Sibel Gönül, Paşa’da Boşnak böreği açtı

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren başkan adayı Gönül’ün, Mehmet Ali Paşa Mahallesi sakinlerinden Ayşe Şengöz’ün evinde yapmış olduğu Boşnak Böreği ise güne damga vurdu. Eline oklavayı alarak marifetlerini konuşturan başkan adayı Gönül, “Biz hamur da açarız, şehri de yönetiriz, çocukta büyütürüz, askerde yetiştiririz” ifadelerini kullandı.
 
 
ELİMİZDEN HER İŞ GELİR
 
Daha önce yapmış olduğu köy ziyaretlerinde de fırın başına geçerek ekmek atarak, Macarlı pide yaparak, marifetlerini gösteren Başkan Adayı Sibel Gönül, “Biz kadınların elinden her iş gelir evelAllah. Bizler hamur da açarız, şehri de yönetiriz, çocukta büyütürüz, askerde yetiştiririz. Kadın elinin değdiği her yer daha da güzelleşir. Belediyecilikte de bir mimar olarak şehrin nasıl yönetileceğini göstereceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.