BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Paşa’da Sibel Gönül’e büyük ilgi

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Mehmet Ali Paşalılar ile geniş kapsamlı bir buluşma gerçekleştirdi. 

26 Şubat 2019 19:58
Paşa’da Sibel Gönül’e büyük ilgi

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Mehmet Ali Paşalılar ile bir araya geldi. Mehmet Ali Paşa Düğün Salonu’nda gerçekleşen buluşmayabaşkan adayı Gönül’ün yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Aykut Çağlayan ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Büyük bir coşku ve kalabalık katılımla gerçekleşen programda konuşan başkan adayı Gönül, “Vatan ve hizmet aşkı ile çarpan gönülleri kimse durduramayacak. Hep birlikte oturarak Paşa’nın derdi, sıkıntısı nedir samimiyetle ortak akılla konuşup çözeceğiz.Beni her zaman aranızda göreceksiniz. İyi gününüzde, zor gününüzde hep yanınızda olacağım” dedi.
 
 
PAŞALILAR SALONA SIĞMADI
 
Mehmet Ali Paşa'da Sibel Gönül’ü büyük bir coşkuyla karşılayan paşalılar, Salona sığmadı. Salonu dolduran gençler,başkan adayı Sibel Gönül’ün konuşması sırasında sloganlar atarak, konuşmaları kestiler.Coşkunun yüksek olduğu programda, Paşalıların ilgisi Gönül'ü memnun etti. Programa, Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan'ın başkanı Enver Güler'de katıldı.Hodri Meydan gurubunun başkanı Enver Güler, başkan adayı Gönül'e Kocaelispor atkısı taktı.
 
İZMİT O ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNMEYECEK
 
“İzmit ve Mehmet Ali Paşa bir daha AK Parti Belediyeciliği öncesi sıkıntılı, ihmal edilmiş, yüzüne bakılmayan günlere geri dönmeyecek” sözleriyle konuşmasına başlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Bu gece gençlerimizin gözünde ve annelerimizin yüreklerinde o hissiyatı alıyoruz. Allah’ın izni ile 31 Mart akşamında gönülden gönüle köprüler kurmak için teşkilatımızla ve dostlarımızla halkımızın arasında sokak sokak, köy köy, cadde caddedolaşan Sibel Gönül’ü İzmit’in belediye başkanı olarak göreceğiz. Bunun için gece gündüz çok çalışacağız. Bir daha o sıkıntılı günlere dönmek istemiyoruz” diye konuştu. 
 
LAFTA OLMAYAN PROJELERİ İLE GELİYOR
 
Açıklamalarına devam eden Yılmaz, “Bugün Cumhur İttifakı ile Sayın cumhurbaşkanımız ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ortaya koydukları iradenin ne kadar önemli olduğunu hiç unutmayacağız. Bu bir hikaye değil. Alnımızın akı ile yine sizlerin arasındayız. Artık Sibel Gönül İzmit’imizde, gönüller köprüsü kurmaya ve yakında da açıklayacağı lafta olmayan projeleri ile huzurunuza yeni bir heyecan olarak geliyor. Allah’a hamdolsun dünden bugüne, çehresi değişen Doğukışlası ile cephanelik parkıyla, okuduğumuz okulların yenilenmesiyle mahallemizde birçok değişikliğe şahit olduk. Mehmet Ali Paşa yine hizmet uğruna gönlünü ortaya koyanlara oy verecektir” şeklinde konuştu.
 
BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ
 
“Bugün hava soğuktu ama Mehmet Ali Paşa’nın enerjisi içimizi ısıttı. Hepiniz o sıcaklık ile sevgi ve selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkanı Sibel Gönül, “Biz delikanlının harman olduğu yer olan Paşa’yı da paşalı kardeşlerimizi de iyi tanıyoruz. Paşanın beklentilerini isteklerini ve taleplerini iyi biliyoruz. Paşa için ne yapılması gerekiyorsa siz değerli Paşalı kardeşlerimizle beraber yapacağız buradan söz veriyorum. Bu can bedende oldukça daha güzel bir paşa için daha güzel bir İzmit için çalışmaya devam edeceğim. Belediyecilik bizim işimiz. Gerekli bilgi ve tecrübe ise AK Parti kadrolarında mevcut. Gelmiş geçmiş İzmit için taş üstüne taş koymuş, dertlenmiş ne kadar hizmet eden var ise huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gerçekten bu işler dertlenmeyi gerektirir. Her vatandaşımızın derdine kulak kesilecek ve yardım edeceğiz. Söz verdiysek de yapacağız.” şeklinde konuştu.
 
EROL ÇALIŞKAN'A BÜYÜK DESTEK
 
31 Mart yerel seçimleri için AK Parti'den İzmit Belediye Meclis üyesi listesine giren Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nin sevilen ismi Erol Çalışkan, paşalılar tarafından büyük destek gördü.Konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Gönül, yaptığı konuşmasının ardından, Çalışkan'ı sahneye çağırarak elini havaya kaldırdı. Erol Çalışkan'ın sahneye çıkmasıyla salon adeta şölen havasına döndü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.